Man vrijt met bewusteloze vrouw 'om haar te reanimeren'

In Utah is maandag een man voor de rechter verschenen in een merkwaardige verkrachtingszaak. Rodger William Kelly (50) wordt ervan verdacht zich te hebben vergrepen aan zijn 29-jarige buurvrouw. Die lag bewusteloos voor de deur van haar flat. Kelly droeg de vrouw naar zijn appartement waar hij haar zou hebben misbruikt. 'Ik wilde haar alleen maar reanimeren door haar lichaamstemperatuur omhoog te krijgen', beweert de 'warmhartige' Samaritaan.

Toen de buurvrouw weer bij bewustzijn was gekomen, kon ze zich niet herinneren dat ze het lijdend voorwerp was geweest van de vleselijke lusten van haar buurman. Toen ze daarna merkte dat ze kneuzingen had opgelopen aan haar bekken en dijen, besefte ze dat er iets grondig was misgegaan.

Onderzoek Het slachtoffer werd onderzocht in een nabijgelegen ziekenhuis. De artsen konden echter niet vaststellen dat de vrouw was misbruikt, omdat haar schaamstreek voor het onderzoek was gereinigd.

Rodger William Kelly verklaarde bij zijn arrestatie dat hij eerder een liefdesrelatie had met de vrouw. Zij was echter nooit ingegaan op zijn seksuele avances.

'Heldendaad' Hoewel Kelly zijn daden als heldhaftig bestempelde, werd hij maandag door de rechter officieel in verdenking gesteld van verkrachting. (Bron)

Reacties

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!