Vleesetende maden in oor Britse vrouw

Een Britse vrouw die tijdens een reis naar Peru een vlieg in haar oor had gekregen, bleek na terugkeer besmet met vleesetende maden die zich via haar gehoorgang een weg naar binnen baanden.

Dat is te zien in een nieuwe documentaire van Discovery Channel met de titel Bugs, Bites and Parasites ('Beestjes, beten en parasieten').

Tijdens de terugreis kreeg de vrouw, de 27-jarige Rochelle Harris, last van hoofdpijn. Na een paar uur voegden zich daar onverklaarbare geluiden in haar hoofd bij, vergezeld van stekende pijn aan één zijde van haar gezicht. Thuis werd ze wakker van krassende geluiden in haar hoofd, terwijl haar hoofdkussen nat was van het vocht.

Ontstoken muggenbult Artsen dachten aanvankelijk dat het ging om een kleine oorinfectie of een ontstoken muggenbult. Toen de klachten aanhielden, verwezen ze Harris naar een specialist die na uitgebreid onderzoek de gruwelijke diagnose stelde.



De maden, die een 12 mm diep gat in Harris' gehoorgang hadden veroorzaakt, konden met veel moeite worden verwijderd. Harris heeft door het voorval geen blijvende gezondheidsschade opgelopen

Reacties

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!