Bizar: man hakt 12-jarige dochter in 6 stukken vanwege ongehoorzaamheid

Een 12-jarig meisje in Pakistan is door haar eigen vader vermoordt en in 6 stukken gehakt omdat ze weigerde te trouwen met een man die haar vader voor haar had uitgezocht.

Politie zei dat Muhammad Khadim, 46, een inwoner van Shujabad het voorstel van zijn neef om zijn dochter te trouwen had geaccepteerd zes maanden daarvoor op aandringen van zijn zwager en zuster.

Het meisje, Haseena, een leerlinge aan de plaatselijke lagere school, wilde dit echter niet. Sommige bronnen melden dat ze haar vader had gevraagd om haar school af te maken maar dat wilde hij niet.

Ook de moeder van het meisje, Shahnaz Bibi, was tegen de bruiloft. Ze probeerde het met haar man te bespreken maar werd in elkaar geslagen. Het meisje probeerde daarop haar vader te stoppen haar moeder te slaan, werd door hem in een kamer opgesloten en later koelbloedig om het leven gebracht.

De vader schreeuwde daarbij dat hij haar al bij haar geboorte had moeten vermoorden. De zaak is in behandeling en de politie is op zoek naar Muhammad Khadim. (Bron)

Reacties

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!