dinsdag 13 augustus 2013

Bizar! Spontane menselijke zelfontbranding. Kind van 2,5 maand heeft al vier maal spontaan in brand gestaan (Pic, SFW)

Rahul heeft letterlijk al vier maal in vuur en vlam gestaan tijdens zijn korte leventje. Doktoren zeggen dat het een zeldzaam geval van spontane menselijke zelfontbranding gaat.

Deze aandoening is de laatste 300 jaar slechts tweehonderd maal waargenomen. Het kind wordt behandeld in het Kilpauk Medical College (KMC) Hospital, Tamil Nadu, India.

Toen Rahul 9 dagen oud was stond hij voor het eerst in barcnd in bijzijn van zijn moeder die vol ongeloof toekeek dat haar kind in brand vloog zonder dat er een bron van vuur in de buurt was. Ze bracht hem naar het Villupuram Medical College waar hij drie dagen later weer ontslagen werd. Nadat hij thuis kwam verschenen er opnieuw brandvlekken op zijn lijf.

"Doktoren zeggen dat het een gezond kind is en dat al zijn organen intact zijn. De laatste maal dat hij weer zelfontbrandde is twee weken geleden. Toen van top tot teen," aldus een zegspersoon.

De zaak heeft specialisten versteld doen staan in het land. Volgens de behandelende kinderarts produceert het kind een hoogst ontvlambaar gas dat via de huidporien het lichaam verlaat. Het gas is nog niet geidentificeerd. "Een kleine vonk is al genoeg om het kind te doen ontvlammen. Het is beter als hij in een koude omgeving blijft". (Bron)

0 comments:

PowNed Nieuws

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More