woensdag 30 april 2014

Moslims besluiten toch te provoceren op 4 MeiDe lezing ter herdenking van de „etnische zuivering van Palestina” gaat op vier mei toch door op een geheime locatie in Hilversum.

Eerder ontstond er ophef over de timing van het symposium over de confrontatie met Israël in 1948, die moslims als ,,de schaduw-Holocaust" zien. Burgemeester Pieter Broertjes vond de lezing op de dag van de Nederlandse Dodenherdenking „erg ongelukkig, zowel wat betreft inhoud als timing”. De PVV-fractie in de Tweede Kamer vroeg dinsdag aan de ministers van Binnenlandse Zaken en Sociale Zaken om de Al Amalmoskee meteen te sluiten.

Aanvankelijk zou de lezing plaatsvinden in de Hilversumse Al Amalmoskee, maar die zei dinsdag niet genoeg plaats te hebben voor alle bezoekers. Na overleg met de gemeente werd besloten naar een nieuwe locatie en datum te zoeken.

Woensdag liet de organisatie echter weten dat het evenement wel op vier mei plaats zal vinden, maar op een geheime locatie, die pas een paar uur van tevoren wordt bekendgemaakt

0 comments:

PowNed Nieuws

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More