Bizar! Filipijnse bediende in Saoedi-Arabië overgoten met kokend water. Te traag met koffie brengen



Een 23-jarige vrouw uit de Filippijnen is met kokend water overgoten door de moeder van haar werkgever in Saoedi-Arabië. De vrouw vond dat de huishoudster te traag was met het brengen van koffie.

De vrouw is opgevangen om de ambassade van de Filipijnen. President Jejomar Binay heeft gezegd alles in het werk te stellen om de werkgever aan te klagen. Dat meldt ABS CBN News.

De neef van de huishoudster plaatste de foto's van de jonge vrouw op Facebook. Niet alleen om aandacht te vragen voor de mishandeling van zijn nicht maar ook om duidelijk te maken dat Filipino's soms onder zeer slechte omstandigheden moeten werken in Saoedi-Arabië.

Reacties

Is dit weer een poging om de 'religie van de vrede' in een slecht daglicht te plaatsen?
Unknown zei…
Kan ik ook een foto van het web plukken en er wat "verschrikkelijks" bij bedenken. Alles om de Islam maar te bashen he.
Unknown zei…
Islambashing ?? Nee mijn heren, feit is dat Saoudi Arabië een koninklijke dictatuur is, waar een zeer strenge sharia geldt voor gewone burgers en buitenlanders. De koninklijke familie en aanverwanten hoeft zich daar niets van aan te trekken en leeft zich dankzij het oliegeld uit volgens eigen regels. Deze staat heeft in naam in 1962 de slavernij afgeschaft maar behandelt allochtone arbeiders en huispersoneel nog steeds als slaven. Dat de westerse landen daar hypocriet weinig aandacht aan besteden heeft alles te maken met onze oliezucht uiteraard.
Walter E

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!