woensdag 7 mei 2014

Schokkende video: Één foto per dag van een slachtoffer van huiselijk geweldWe kennen allemaal wel die "Één foto per dag" video's waarin mensen elke dag een foto van hun gezicht maken, meestal terwijl ze op reis zijn of iets innovatiefs doen doen in hun even en graag hun veranderende gezichten willen vastleggen

Deze "Een foto per dag" video toont echter een vrouw die in een situatie is waar miljoenen vrouwen dagelijks mee te maken hebben.

De video begint aardig genoeg. We zien een vrouw met een knap gezicht die haar dagelijkse dingen vastlegt. Gedurende een tijdje ziet knap, gelukkig, gezond en normaal uit.

Maar dan beginnen er soms blauwe plekken op haar gezicht te verschijnen. Ze zijn maar klein en verdwijnen. En we zien haar leuke gezichtje weer, met haar lieflijke lach.

Dan neemt het geweld zienderogen toe tot ze met een bord verschijnt dat ze morgen misschien niet in de gelegenheid is om een foto te maken..

Het relaas van de vrouw is misschien nagebootst maar de gebeurtenissen zijn echt.. Dit is wat huiselijk geweld aanricht..

0 comments:

PowNed Nieuws

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More