maandag 19 januari 2015

Amerikaans UFO archief. Regering deed jarenlang onderzoek naar UFOS

De Amerikaanse luchtmacht heeft jarenlang UFO-meldingen bijgehouden, om te zien of het daadwerkelijk om buitenaardse ruimteschepen ging en of die een bedreiging voor de nationale veiligheid vormden.
  In totaal zijn tussen 1947 en 1969 ruim 12.000 meldingen onderzocht en de conclusie was elke keer dat er een logische - en vooral aardse - verklaring was. Vaak zagen mensen planeten of meteoren aan voor vliegende schotels.

  Top van de ijsberg

  Het dossier ging in 1970 het archief in met een dik 'TOP SECRET' stempel erop. Onlangs is het zogenaamde Blue Book archief vrijgegeven na een WOB-verzoek, maar het was nogal moeilijk doorzoekbaar. De online UFO community The Black Vaultheeft het archief daarom bewerkt, zodat iedereen erin kan grasduinen.

  Juist vanwege het feit dat er geen meldingen van 'echte' buitenaardse ruimteschepen in het archief staan, doet de mensen van The Black Vault vermoeden dat de Amerikaanse overheid informatie achterhoudt. ,,Dit is slechts de top van de ijsberg van wat het leger en de Amerikaanse overheid verborgen houden over het UFO-fenomeen", stelt ufoloog John Greenewald, die heeft geholpen bij het project, tegen deNew York Daily News.
  Alle UFO-meldingen zijn hier te lezen.

  0 comments:

  PowNed Nieuws

  Share

  Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More