Anonymous: F*ck Jihadisten (Video)



Anonymous gaat in de tegenaanval tegen jihadisten. Hackersgroep Anonymous beloofde gisteren een gigantische reactie na de afslachting van Charlie Hebdo. Vandaag voegt het hackerscollectief al meteen de daad bij het woord: er staat nu een lijst met Twitterprofielen van jihadisten online.

Het collectief heeft gisteren gezworen om de aanval op de vrije meningsuiting van de jihadisten te wreken. De Belgische afdeling van Anonymous zette een video op YouTube om hun nieuwe campagne, die ze #OpCharlieHebdo doopten, tegen de jihadisten uit te leggen.

De boodschap is niet mis te verstaan: de groep verklaart de oorlog aan de terroristen, Al Qaida en IS in het bijzonder. "We zullen jullie allemaal opsporen en afmaken. Jullie hebben onschuldige mensen gedood, en we zullen de slachtoffers wreken."

De 'hacktivisten' verklaren ook dat de terroristische organisaties recruteren via sociale media, en roepen dan ook op om hun accounts op Twitter, YouTube en Facebook te verwijderen. Er werd vandaag meteen een lijst met Twitteraccounts van jihadisten online gegooid. Anonymous roept Twitter op om de accounts te blokkeren.

Hier is de video

Reacties

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!