Duizenden getuigen zien, rapporteren én filmen UFO boven stad Argentinië (Video's)



Volgens de landelijke media hebben duizenden mensen een UFO waargenomen boven het Argentijnse stadje Gualeguaychú. Zondag 3 Januari was een goede UFO dag in Argentinië. Volgens verscheidene media in het land meldden het speltakel maar gaven niet veel details prijs. Het verschijnsel werd meestal afgedaan als een helder licht dat langzaam over de stad heen bewoog. Volgens de Argentijnse nieuws website Noticias Villaguay beschreef een getuige de UFO als een "groot, helder wit licht met groen aan de onderkant".

Sommigen zeggen dat het licht aan -en uitging, knipperde en op gegeven moment verdween. Dit kun je duidelijk zien in één van de video's onderaan deze post. Het verschijnsel werd ook waargenomen in het stadje Larroque, 35 kilometer ten Westen van Gualeguaychú. Andere getuigen weten te melden dat ze al de avond ervoor, op Zaterdag 3 januari, gelijksoortige objecten zagen. Sommigen speculeren dat het een drone is maar volgens lezers van MáximaOnline kan dat niet in verband met de afstand van minstens 35 kilometer.



Er staan verschillende video's online maar er valt niet veel meer te zien dan een licht in de lucht. In de meeste video's lijkt het licht stil te hangen maar in sommigen zie je daadwerkelijk dat het langzaam beweegt



Één getuige schrijft in de beschrijving van de video: "Zoals je kunt zien is er niets in de video veranderd behalve dat ik muziek heb toegevoegd"



Op een andere video zie je mensen op straat naar het object staren

Reacties

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!