Aanslagen in Godsnaam. Doden in Frankrijk en Tunesië



De aanhangers van de meest vredelievende religie in het bestaan van de mensheid ooit zijn vandaag weer even lekker aan de slag gegaan. Er zijn tientallen mensen naar Allah gejaagd in zowel Frankrijk en Tunesië.

In de Tunesische badplaats Sousse zijn vrijdag bij een aanslag bij hotel Impérial Marhaba zeker 27 mensen om het leven gekomen. Twee schutters openden op het strand het vuur op toeristen.

Een van de schutters, die vermoedelijk gewapend was met een kalasjnikov is door veiligheidspersoneel gedood. Tijdens de schietpartij brak massale paniek uit. Op schokkende foto's die op internet circuleren zijn lichamen te zien van slachtoffers. Daarnaast circuleert onderstaande foto rond op Twitter, waarop de gedode terrorist te zien zou zijn. Deze echtheid van de foto is echter nog niet bevestigd.

Over eventuele Nederlandse slachtoffers is nog niets duidelijk. Meerdere Nederlandse reisorganisaties bieden reizen aan het hotel. Zowel Sunweb en Arky kunnen nog niet zeggen of er Nederlands verblijven. Corendon laat weten dat al haar klanten veilig zijn en hun reis mogen omboeken als ze dat willen.

Bij een aanslag op een Frans gasbedrijf in Saint-Quentin-Fallavier is vrijdag iemand onthoofd. Het lichaam werd buiten het bedrijf gevonden met twee vlaggen van terreurorganisatie Islamitische Staat. Het hoofd hing verderop aan een hek langs de weg. Op het lichaamsdeel waren Arabische teksten geschreven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!