maandag 17 augustus 2015

(Video) Beoogde nieuwe leider Labour, Jeremy Corbyn, heeft innige banden met haatsjeik. Noemt hem “geëerd burger”De nieuwe favoriet voor het leiderschap van Labour Jeremy Corbyn is gesnapt op video terwijl hij een haatsjeik de hemel in prijst en hem uitnodigt voor "thee op het terras" bij het parlement.

In de laatste van een serie van onthullingen over zijn connecties met extremisten zien we hoe Corbyn Sjeik Raed Salah prijst als een geëerd burger en hem zelfs uitnodigen op de thee in het Britse Lagerhuis. Salah, een prominent lid van de Islamitische Beweging in Israël, is verbannen uit het Verenigd Koninkrijk vanwege zorgen om zijn "extreme antisemitisme".

In 2011 wist hij echter de grensbewaking op Heathrow te slim af te zijn en een aantal speeches te geven voor hij werd gearresteerd in opdracht van de Home Secretary.

De video onderaan dit bericht toont hoe Corbyn tijdens een bijeenkomst de haatsjeik een voorbeeldig burger noemt, een voorbeeld voor velen en een man wiens stem gehoord moet worden. "Ik vernieuw hierbij mijn uitnodiging aan Sjeik Salah om naar het parlement te komen en mij en mijn collega's te ontmoeten. Wij verzekeren u een warm welkom en zien er naar uit u thee te schenken want dat verdient u".

Salah, die twee jaar in de gevangenis heeft gezeten omdat hij miljoenen ponden heeft opgehaald voor de Palestijnse terreurgroep Hamas én omdat hij contact had met een Iraanse spion, heeft voor de camera een behoorlijk aantal antisemitische uitlatingen gedaan en andere extremistische uitspraken. Vorig jaar werd de haatsjeik nog gefilmd terwijl hij zei dat "Insh Allah, Jeruzalem de hoofdstad wordt van een globaal kalifaat". In een speech uitgezonden door Al-Jazeera zei hij dat Mohammed snel genoeg de populairste naam zal zijn in Europa en in 2011 tekende hij tijdens een interview een Swastika op en bord teneinde en Joodse leraar te treiteren.

Bovendien gelooft de haatzaaier dat Israël achter de aanslagen van September 2001 op het WTC in New York zit, zoals in dit artikel te lezen valt.

Corbyn weigert verder enig commentaar te geven. Deze video is de laatste in een reeks van openbaringen over de kandidaat voor het leiderschap van Labour

0 comments:

PowNed Nieuws

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More