Heel Nederland aan de UNOX rookworst. Van de HEMA mag Pasen niet meer. En ook niet van een klein deel van de bevolking

De weg-met-ons-mentaliteit bij de HEMA komt de gemiddelde Nederlander inmiddels behoorlijk de strot uit. Van de HEMA mag Pasen niet meer

Tijdens een interview met Rutger-van-Powned geeft de melkblanke praatmeneer van de HEMA met de uitstraling van een herboren christen gewoon toe dat een klein deel van de klanten van de HEMA aanstoot neemt aan het woord "Pasen", zich daarbij waarschijnlijk niet beseffend dat een groter deel van de bevolking aanstoot neemt aan dat kleinere deel van de bevolking en dat dit soort dwaze policor acties alleen maar meer olie op het wij-en-zij vuur gooit.

Hoezo? Aanstoot? Een millenia oude pre-christelijke viering van het nieuwe voorjaar, vaak gepaard gaande met wat rookoverlast in het oostelijk deel van Nederland, een feest nog ouder dan het Jodendom! De islamieten in Nederland vertegenwoordigen maar een ontzettend klein deel van de bevolking in ons land (4,9%, klik) en als de HEMA met dat marktaandeel tevreden is dan is dat maar zo, maar grote kans dat 95,1% van de bevolking op gegeven moment wegblijft. Wij gaan alvast aan de UNOX rookworst. Dag HEMA!

Reacties

Unknown zei…
weg met de hema, dat is niets minder dan een islamwinkel aan het worden

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!