donderdag 2 juni 2016

Reactie Geitenneukië op erkennen door Duitsland van Armeense Genocide: maar jullie zijn Nazis en Armenen racisten....

Guttegut.. wat een kleinzielig en naargeestig volkje is dat toch, die Ottomaniërs. Met de Oppergeitenneuker Erdogast aan top..

De Duitsers hebben de Armeense Genocide erkend ( En jij, Mark - we willen niet partij kiezen - Rutte, wanneer laat jij eindelijk eens wat ballen zien?) dus roepen de türken hun eigen versie van Greet terug.

Quote: "In een toespraak in de Turkse hoofdstad Ankara zei Yildirim (Türske Premier) dat ,,een racistische Armeense lobby'' verantwoordelijk is voor het besluit in de Bondsdag, die volgens hem verkeerd was.

De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu voegde eraan toe dat de ,,onverantwoorde en ongegronde" besluiten van het Duitse parlement op geen enkele manier de eigen donkere geschiedenis kunnen verdoezelen.

,,De weg om de zwarte bladzijden in je eigen geschiedenis te sluiten is niet om de geschiedenis van andere landen te besmeuren met onverantwoorde en ongegronde parlementaire beslissingen,'' schreef Cavusoglu op Twitter."

En omdat het volgens de Dönerrepubliek nooit plaatsgevonden heeft dan hier toch nog wat (NSFW) plaatjes van die verzonnen gebeurtenis door racistische Armeense elementen. Opdat we maar nooit vergeten

0 comments:

PowNed Nieuws

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More