Gutteguttegut. Marokkanen vinden zichzelf weer eens het slachtoffer

Gutteguttegut. Marokkanen vinden zichzelf weer eens het slachtoffer. Volgens meneer Farid Azarkan van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders komt het allemaal door die rot Wilders en die gemene club van hem, dat PVV-gajes, dat er moskeeën worden bekladt met verf.

Het heeft er natuurlijk niets mee te maken dat wanneer ik over straat loop met mijn vriendinnen we telkens voor blonde hoer worden uitgemaakt of dat ze ongevraagd en zonder toestemming aan je willen zitten friemelen. Of dat Marokkaanse jongeren een begrafenisstoet verstoren, oude mensen op straat treiteren, een behoorlijk gedeelte van onze vangeniscellen opvullen of hele buurten terroriseren.....

Nee, de Marokkanen zijn het toonbeeld van perfect aangepaste buitenlanders in de Nederlandse samenleving en Henk en Anita zijn het tuig, die hardwerkende, in de marge ploeterende Hollanders met die walgelijke blonde kinderen van ze. Schorriemorrie is het, gajes... Het wordt tijd dat we dat PVV tuig dan ook maar eens op de trein zetten naar Texel ofzo, of Rottumerplaat. Deporteren die handel, is het niet? Meneer Farid Azarkan?

Reacties

indica zei…
Arme Marokanen,zo goed opgevoedt,doen nooit iets verkeerd.
Oplossing?Ophoepelen en nooit meer terug naar Nederland.Gevolg?Lege gevangenissen,minder uitkeringen,gewoon weer op straat kunnen lopen als Homo of Lesbo,wijken die weer woonbaar worden.

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!