Wat een walgelijke smeerlap. Anthony Klein werd blind vertrouwd door kleine Jennefer die haar eerst verkrachtte en daarna vermoordde

Zie ook: Video: Gruwelijk! Jennefer van Oostende dood aangetroffen. Weer werkt het Amber Alert niet!

Een doerak, een spring-in-’t-veld en niet op haar mondje gevallen. De 10-jarige Jennefer van Oostende stond haar mannetje, maar tegenover het geweld van de 26-jarige Anthony K. was ze niet opgewassen.

In het bijzijn van haar neefje en nichtje blies het Rotterdamse meisje, dat volgens haar familie het denkvermogen van een kind van vier had, waarschijnlijk zaterdagavond al haar laatste adem uit. Om het leven gebracht door de ex-vriend van haar zus, een man waar ze vaker naartoe ging om te spelen en die ze blind vertrouwde.

Anthony K. heeft het meisje volgens de nabestaanden misbruikt. "De politie heeft ons laten weten dat hij haar heeft verkracht", vertelt de tante van het meisje.

Het was vrienden al opgevallen dat K. niet had meegeholpen met de uitgebreide zoekacties toen duidelijk was dat Jennefer werd vermist. „Hij heeft wel een poster op ’t raam geplakt, de smeerlap”, zegt een vrouw die bevriend is met de familie.

Anthony K. woonde, aldus buurtbewoners, nog niet zo lang in de benedenwoning. Ze zijn niet positief over de donkere jongen en omschrijven hem als ’vaag’ en ’stil’. Veel mensen snappen dan ook niet goed dat Jennefer zonder toezicht bij hem was. „Maar haar neefje en nichtje waren daar ook, dus blijkbaar hadden ze niet het idee dat hij haar iets zou kunnen aandoen. Achteraf is natuurlijk altijd makkelijk praten”, verzucht één van hen. (Bron: Telegraaf.nl)

Reacties

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!