De chimpansee die de wetenschap voor aap deed staan, een nieuwe video van Bigfoot en een exploderende aardman

Karl Shuker geeft een overzicht van de beroemdste chimpansee in recente geschiedenis. Incorrect aangeduidt als de missende link tussen mensen en mensapen had Oliver een mensachtig hoofd, rookte hij sigaren en liep hij rechtop.

Oliver had beslist een voorkomen dat mensen zich onbehaaglijk deed voelen. Natuurlijk doken de media er boven op, noemde hem een wetenschappelijke rariteit en er verschenen )valse' claims dat zijn DNA chromosale abnormaliteiten vertoonde die hem meer mens dan aap maakten. Helaas voor Oliver leefde hij zijn gehele 55 jaar in gevangenschap, door het publiek aangegaapt en na zijn dood in 2012 toonde nieuwe DNA testen voor eens en voor altijd aan dat hij echt een mensaap was en niet meer dan dat. Lees dat hier

Ergens anders. Daar gaan we weer. Opnieuw een claim dat er een schokkende Bigfoot video in Californie is gemaakt, zoals radio talkshow host Chuck Prahl ons wil doen geloven terwijl er geen videobeelden zijn vrijgegeven om de claim te bevestigen, natuurlijk. Wij bij QM worden een beetje moe van deze non-verhalen die nergens toe leiden.

Op dit moment zijn wij meer geneigd te geloven dat mensen in Zimbabwe daadwerkelijk een Aardman hebben onthoofd alhoewel dat niet helemaal goed is afgelopen, zoals je hier kunt lezen.. (Bron)

Reacties

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!