Haai maakt opnieuw slachtoffer voor kust Hawaï. Bekijk een video van een gefilmde aanval

Er lijkt ons niet gruwelijkers dan een aanval van een haai. Natuurlijk staan de beelden uit de film Jaws iedereen op het netvlies wanneer je weer een bericht als deze binnen krijgt. Dit slachtoffer is er weliswaar gehavend maar gelukkig levend vanaf gekomen.

Een paar dagen nadat een Duitse toeriste gebeten werd door een roofdier werd dit keer een jonge surfer het slachtoffer. De jongen liep zware verwondingen op aan beide benen, meldt de Duitse krant Bild.

De aanval vond zondagmiddag plaats. De surfer was actief voor het strand van Pohoiki Beach en zette koers richting Big Island. Plots hapte een haai toe.

Het slachtoffer werd naar Pahoa gebracht waarna hij met een helikopter overgebracht werd naar een ziekenhuis in de stad Hilo. De oom van het slachtoffer heeft laten weten dat de 16-jarige, 'het gezien de omstandigheden, prima stelt'.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe een echte gefilmde haaiaanval eruit ziet (Ja, dat lijkt verdomd veel op Jaws) dan kun je het filmpje hieronder dat wereldnieuws werd bekijken. De vrouw in de video is er levend vanaf gekomen maar mist wel het een en ander

Reacties

Populaire posts van deze blog

En hier is het filmpje van de kasteel poeper Els Uytterhoeven.

Video: Weer een Belgische politica betrapt op buitenseks. Met een ander dan haar man!